6. Eğitim ve Seminer Günü

Şubat 15, 2019

Son sektörel eğitim/seminer gününe Prof. Dr. Zeynep Aycan’ın katılımcılarımızın online olarak yanıtladığı anketin sonuçlarını açıkladığı ve sonuçların ne anlama geldiğini anlattığı seminerle başlandı. Herkes anket sonuçlarının değerlendirmesini aldıktan sonra sektörlerinde lider kadınlar sektörün kendi iç dinamikleri çerçevesinde kadınların yaşadığı zorluklar, sorunlar ve çözüm önerilerine dair bilgilerini paylaşarak katılımcıların sorularına yanıt verdiler.

Günün sonunda ise TurkishWin ve BinYaprak Kurucu ve Yöneticisi Melek Pulatkonak, katılımcılara hem BinYaprak’ın ne olduğunu anlattı hem de konuşmasında kadınların birbirlerine destek olmalarının ne kadar önemli olduğunu vurguladı ve son olarak gelen sorunlara yanıt verdi.

Sektörel liderlik eğitimlerinde deneyimlerini paylaşarak eğitmenlik yapan başarılı lider kadınlar

• Melda Akın (Dijital Dönüşüm Danışmanı, Numoit Şirketi Kurucusu – Bilim ve Teknoloji sınıfı)
  • Bige Örer (İstanbul Bienali Direktörü (İKSV)-Sanat sınıfı)
  • Berna Öztınaz (PERYÖN (Türkiye İnsan Yönetimi Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı-İş ve Yönetim sınıfı)
  • Zeynep Gürhan Canlı (Prof. Dr., Koç Üniversitesi İşletme Enstitüsü Akademik Direktörü & İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı-Akademi sınıfı)
  • Filiz Bayrak (Kurumsal Gelişim ve Outlet Genel Müdür Yardımcısı, Boyner-Perakende ve Sürdürülebilir Tekstil Üretimi sınıfı)
  • Gaye Uğurlu (Sivil Toplum Temsilcisi – Hibe Yöneticisi – STK ve Sosyal Hizmet sınıfı)
  • Aliye Çelik (Mimar, “United Cities and Local Governments” kurumunda Birleşmiş Milletler Danışman ve Temsilcisi – Mimari sınıfı)
  • Ayça Kaya (Uzman Doktor, Dr. Ayça Kaya Sağlıklı Yaşam Merkezi Kurucusu – Sağlık sınıfı)
  • Mehru Aygül (Türkiye Girişimcilik Vakfı Genel Müdürü – Girişimcilik sınıfı)
  • Hande Türker Sarantopoulos (Koç Üniversitesi İletişim Direktörü – İletişim sınıfı).