Li̇derli̇k Pozi̇syonlarında Kadınlar: Bari̇yerleri̇ Aşmak

Nisan 18, 2018

Koç Üniversitesi Kurucular Salonu’nda projeyi tanıtmak ve katılımcılarla bir araya gelmek için bir panel düzenlendi. Panel Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı ve UNESCO Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Sürdürülebilir Kalkınma Kürsüsü Sahibi, KOÇ-KAM direktörü Prof. Dr. Bertil Emrah Oder’in konuşmasıyla başladı. Sonrasında ise proje yöneticimiz Dr. Aslı E. Mert moderatörlüğünde, panelistlerimiz TAV Havalimanları Holding Başkan Yardımcısı ve CFO Burcu Geriş, EY Türkiye Kurumsal Finansman Şirket Ortağı ve Girişimci Kadın Liderler Program Lideri Demet Özdemir, KAGİDER Başkanı ve Toplumsal Etki Strateji Grup Başkanı Emine Perviz Erdem ve Özyeğin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Esra Gençtürk kendi liderlik tanımlarını, iyi bir liderde olması gerektiğini düşündükleri özellikleri ve proje hakkındaki düşüncelerini, umutlarını paylaştılar. Panel sonunda ise katılımcıların soruları yanıtlandı.